Sivas
Giriş Tarihi : 02-01-2015 22:51

VALİ BARUT: “TABİ Kİ HER GELEN BİR GÜN GİDECEK”

Sivas Valisi Alim Barut, yeni Sağlık Müdürü Adil Kaya ve hastane yöneticilerine uyarı niteliğinde nasihatte bulundu.

VALİ BARUT: “TABİ Kİ HER GELEN BİR GÜN GİDECEK”

Sivas Valisi Alim Barut, yeni Sağlık Müdürü Adil Kaya ve hastane yöneticilerine uyarı niteliğinde nasihatte bulundu. Barut, “Önlerinde ki süreyi iyi kullanmaları gerekir. Bir gün onlara da bir veda yapacağız. Bu bir anlamda nasihattir ve ibret almaktır. Tabi ki her gelen bir gün gidecek.” dedi.

Edirne Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Bahattin İlter ve Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri olan Numune Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Hilmi Ataseven için veda yemeği düzenlendi. Bir restoranda Sağlık-Sen tarafından düzenlenen yemek programına il protokolünün yanı sıra Yeni Sağlık Müdürü Adil Kaya ile il protokolü ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Vali Alim Barut yaptığı konuşmada, Bu tür vedaların devlet memuru olmanın bir gereği olduğuna işaret ederek, “Göreve başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Onlarda şunu bilsinler ki önlerinde ki süreyi iyi kullanmaları gerekir. Bir gün onlara da bir veda yapacağız. Bu bir anlamda nasihattir ve ibret almaktır. Tabi ki her gelen bir gün gidecek.” İfadesini kullandı.

AdminAdmin