Sivas
Giriş Tarihi : 02-01-2015 22:42

SİVAS PROTOKOLÜNDEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

Vali Âlim BARUT, yeni yıl nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere Vali BARUT’un yanı sıra; Belediye Başkanı Sami AYDIN, Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ve diğer protokol üyeleri katıldı.

SİVAS PROTOKOLÜNDEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

 

Âlim BARUT, ilk olarak Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. Burada çalışmalarla ilgili bilgi alan Valimiz BARUT, daha sonra 112 Acil Komuta Merkezi ve Alonet Çağrı Merkezi'ne giderek yetkililerden bilgi aldı.

 

Buradaki ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Âlim BARUT, burada telsizden anons yaptırarak nöbette bulunan personellerin yeni yılını kutladı. Jandarmada vatani görevini yapan askerle de bir araya gelen Vali BARUT, askerlerin yeni yılını da kutladı.

 

 

Son ziyareti ise İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapan Vali Âlim BARUT, burada Muhabere Elektronik Şube'de nöbet tutan birimlerin yeni yılını kutlayan Vali BARUT, telsizden de yeni yıl mesajı yayınladı. Ayrıca mobese kameraların da bulunduğu şubenin çalışmaları hakkında da bilgi aldı.


AdminAdmin