Sivas
Giriş Tarihi : 30-12-2014 22:52

“TÜRK MİLLETİ KENDİNE YÖNELEN MUSİBETLERDEN ENİNDE SONUNDA KURTULACAK”

MHP Sivas İl Başkanı Av. Serhat Albayrak, yeni yıl nedeniyle bir açıklama yaptı.

“TÜRK MİLLETİ KENDİNE YÖNELEN MUSİBETLERDEN ENİNDE SONUNDA KURTULACAK”

İl Başkanı Av. Serhat Albayrak yaptığı açıklamada “Acısıyla tatlısıyla, hüznü ve coşkusuyla bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız.

2014 yılında iyi niyetli duygular zedelenmiş, kardeşlik bağları koparılmak istenmiş ve her alanda cepheleşmenin oluşması için teşvik projeleri uygulanmıştır. Siyasete karanlık güçlerce yapılan müdahaleler, komplolarla, tezgâhlarla milli bilinç ve direnci kırmaya yönelik arayışlar 2014 yılında da kendine büyük bir yer edinmiştir.

Bütün bu olumsuz manzaraya rağmen, milletimizin 2015 yılıyla ilgili beslediği umut ve düşünü kurduğu güzel günler doğal olarak bir hayli fazladır. Dileğim yeni yılda barışın, kardeşliğin, refah ve huzurun sağlandığı ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması; yeni başlangıçlar eşliğinde ve sıcak duygular altında milletimizin bir arada bulunmasıdır.

İnancım odur ki, Türk Milleti kendine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak, tehdit ve tehlikeleri etkisiz kılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015’in küslüklerin azaldığı, kardeşliğin hakim olduğu, üzerimizde şer hesap yapanların hüsrana uğradığı ve milletimiz için mutluluğun hüküm sürdüğü bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

 

AdminAdmin