Sivas
Giriş Tarihi : 27-12-2014 11:22

SİVAS'TA TARTIŞTIĞI OĞLUNU ÖLDÜRDÜ, KOMŞUSUNU YARALADI

Sivas'ta 59 yaşındaki Necati Özkan, kendisiyle tartışan oğlu 33 yaşındaki İlhan Özkan'ı tabancayla öldürdü. Özkan, aralarına girerek kavgayı ayırmak isteyen komşuları 49 yaşındaki Ziya Polat'ı da omzundan yaralandı.

SİVAS'TA TARTIŞTIĞI OĞLUNU ÖLDÜRDÜ, KOMŞUSUNU YARALADI

Olay, gece yarısı Paşabey Mahallesi Tokmak Kapı Sokak üzerindeki Dilek Apartmanı'nın 1'inci katında meydana geldi. Babası Necati Özkan ile birlikte oturdukları dairenin altındaki kahveyi işleten İlhan Özkan, alkollü halde eve gelerek babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Necati Özkan, kendisine ait ruhsatlı tabanca ile oğlunu sol koltuk altından ve göğsünden vurarak öldürdü. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen komşularından Ziya Polat tabancadan çıkan kurşunla sol omzundan yaralandı. Araçla kaçan baba Özkan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Yavu Köyü yakınlarındaki bir tarlada yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

 

İlhan Özkan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı Polat ise Numune Hastanesi acil servisinde tedaviye alındı. İlhan Özkan'ın 12 yıl önce eşinden ayrıldığı ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AdminAdmin