Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 23-12-2014 00:07

C.Ü. MEZUNU İŞSİZ JEOLOJİ MÜHENDİSİ’NİN KAN DONDURAN İFADESİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Jeoloji Mühendisliğini bitiren 25 yaşındaki işsiz Kemal Taşer, emekli polis memuru olan babası Namık Taşer'i uyuduğu sırada kalbinden bıçakladı.

C.Ü. MEZUNU İŞSİZ JEOLOJİ MÜHENDİSİ’NİN KAN DONDURAN İFADESİ

Ağır yaralanan baba Taşer Bir hafta yoğun bakımda tedavi gördü ancak yaşam mücadelesini kaybetti.Baba katili oğul Kemal Taşer, ifadesinde "Yahudilere çalışan tüm polisler öldürülmeli" dedi

Uzun yıllar Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra bir süre önce emekli olan polis memuru Namık Taşer, geçtiğimiz hafta gece evinde uyuduğu sırada odasına giren 25 yaşındaki oğlu Kemal Taşer tarafından kalbinden bıçaklandı. Eşi ve yakınları tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Namık Taşer, bir hafta boyunca cihazlara bağlı olarak yaşatılmaya çalışıldı. Ancak cumartesi günü beyin ölümü gerçekleşti. Taşer, bugün öğlen Hunat Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra İldem Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninde emekli öğretmen eşi ve kızı ile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

KAN DONDURAN İFADE

Babasını bıçaklayarak öldüren Jeoloji Mühendisi Kemal Taşer ise olaydan sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü bitiren ve bir süredir işsiz olan Taşer'in polise verdiği ifadede Kayseri ve Konya'daki polislerin Yahudilere çalıştığını , "Yahudilere çalışanların katli vaciptir" diyerek babasını öldürdüğünü ileri sürdü. Taşer, tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AdminAdmin