Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-12-2014 23:08

REKTÖR KOCACIK, SİVAS – ZARA DOSTLUK GECESİNE KATILDI…

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık tarihi Abdi Ağa Konağı'nda düzenlenen Sivas - Zara birlik, dostluk gecesine katıldı.

REKTÖR KOCACIK, SİVAS – ZARA DOSTLUK GECESİNE KATILDI…

Eğlenceli geçen geceye Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Cumhuryet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Fikret Erkan, Sivas Belediye Başkan yardımcılarımızdan Mehmet Muaz Uzun ve Ahmet Özaydın, Baro Başkanı Muharrem Eliş, Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Zara Belediye Başkanı S. Ahmet Pala, bazı Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, üniversitenin bazı idari ve akademik personeli, kamu kurum kuruluşlarda yöneticileri, Sivil toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

 

Zaralı Gazeteci, Yazar Coşkun Gökkuş tarafından gecenin yemeğinin sponsoru Rektör Danışmanı Prof.Dr. Ertan Buyruk’un olduğunu söyleyerek, teşekkür etti ve bir selamlaşma konuşması yaptı.

 

 

 

 

Davetlilerden bazıları bir selamlama konuşması yaparak, duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık gecede bir konuşma yaparak şunları söyledi.

 

 

İŞTE REKTÖR PROF.DR. FARUK KOCACIK’IN KONUŞMASI:


 

Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Fikret Erkan, Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’a kendisi tarafından kaleme alınan imzalı bir kitap hediye etti.

 

 

 

Duayen gazeteci Yücel Yönal tarafından gecenin sponsoru Rektör Danışmanı Prof.Dr. Ertan Buyruk’a babası İhsan Buyruk’un 1970-74 yılları arasında bir dönem Sivasspor Başkanlığı yapmış bu çerçevede günün anısına İhsan Buyruk’un fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti.

 

 

Yaklaşık 200 kişiyi aşkın konuk bulunan gecede Enver Merallı ve beraberindekiler Türk Halk ve Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini seslendirdiler. Müzik eşliğinde davetlilere çiğ köfte ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

AYRINTILI BAZI FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN:

https://plus.google.com/photos/106718803691807050387/albums/6095448919847020337

Kaynak: İGD

AdminAdmin