Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 19-12-2014 00:23

KÖKSAL: “ÖĞRENCİLERİN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan'ı Kerim Karasu ve Yönetimi ; Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

KÖKSAL: “ÖĞRENCİLERİN YANLARINDA OLACAĞIZ”


Ziyarette Esnaf Odaları Başkanı Beşir Köksal'a Öğrencilerin sorunlarını aktaran Öğrenci Konseyi heyeti, Başkan Köksal'dan destek talebinde bulundular. Esnaf Odaları Başkanı Köksal üzerlerine düşeni yapacaklarına kimsenin şüphesi olmasın diyerek, bizler bundan öncede öğrencilerimizin yanındaydık bundan sonra da öğrencilerin yanlarında olacağını söyledi.

Köksal Öğrenci Konseyi Kerim Karasu'yu ve arkadaşlarını tebrik ederek, Öğrenci Konseyi seçimin yakından takip ettiğini belirti.


Öğrenci Konseyi tarafından kendilerine ilk defa bir ziyaret gerçekleştirildiğini de söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Başkan Karasu, işveren ve iş arayan kesimin bir araya getirilerek, mezun olan öğrenci arkadaşlarımıza referanslar oluşturmak istediklerini bunun içinde İş-Kur ile de görüşüp mesleki eğitimler düzenleyerek, mezun olan arkadaşlarımıza iş sahası açmayı planladıklarını söyledi.

Esnaf Odaları Başkanı Köksal'da bu çalışma için destek vereceklerini belirtti.

AdminAdmin