Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-12-2014 15:21

YÜKSEL, YÜKSEK OKUL ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Suşehri ilçesinde, üniversite öğrencilerine yönelik piknik organize edildi.

YÜKSEL, YÜKSEK OKUL ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ


İlçede faaliyet gösteren bir ulaşım firması tarafından, Karşıyaka Tabiat Parkı ve Mesire Alanında düzenlenen pikniğe İlçe Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, firma yetkilisi Aytaç Özer ile üniversite öğrencileri katıldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkanımız Fazlı Yüksel, bu tür etkinliklerin artırılmasını istediklerini belirterek, şunları söyledi:          
"Karşıyaka Tabiat Parkı ve Mesire Alanı, bölgenin en büyük piknik alanı içinde bulunuyor. Park, 220 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Parkın içinde kamelya ve çocuk oyun parkları gibi çeşitli bölümler yer alıyor. Piknik masaları zaman içinde artırılacak. Çalışmalar henüz tamamlanmış değil. Bu alanda kır kahvesi, kafeterya gibi yerler de yapılacak. Amacımız, halkımızın hafta sonu gidebileceği güzel alanlar oluşturmaktır." 

     

Yüksel, piknik alanına bırakılan çöplere de dikkat çekerek, "Maalesef piknik yapılan bu alanda çöplerin çevreye atıldığını görüyoruz. Bu durum bizleri çok üzüyor. Halkımızın bu konuda daha duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.            


Bu tür organizasyonları devam ettireceklerini ifade eden Pikniği tertip eden Aytaç Özer, Amaçlarının öğrencilerle kaynaşmak amaçlı olarak düzenlendiğini söyledi.

 

 

AdminAdmin