Sivas
Giriş Tarihi : 09-12-2014 16:14

VALİ ÂLİM BARUT, ÇEŞİTLİ KURULUŞLARA ZİYARETLERDE BULUNDU

Vali Âlim BARUT, iade-i ziyaretleri kapsamında çeşitli kuruluşları ziyaret etti. Ziyaretlerinde Valilik Özel Kalem Müdürü Alper DURAN da yer aldı.

VALİ ÂLİM BARUT, ÇEŞİTLİ KURULUŞLARA ZİYARETLERDE BULUNDU

 

İlk olarak Öncü Gıda ve İht. Mad. Tic. Ltd. Şti. Kurum Sahibi Raşit AKYOL’u ziyaret eden Valimiz BARUT, daha sonra Sivas Eczacılar Odası Başkanı Uğur AKKUŞ’u ve Sivas Merkez Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

    

Kuruluşların faaliyetleri hakkında fikir alışverişinin gerçekleştiği ziyaretlerde Öncü Gıda ve İht. Mad. Tic. Ltd. Şti. Kurum Sahibi Raşit AKYOL ve Sivas Eczacılar Odası Başkanı Uğur AKKUŞ ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Âlim BARUT’a teşekkür ettiler.

  

Vali Âlim BARUT Sivas Muhtarlar Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada ise: “Eskiden nüfus çok azdı. Muhtarların herkesi tanıma fırsatı vardı. Şimdi kentler kalabalıklaştı. Görevinizin zorlukları fazlalaştı. Muhtarlık müessesemizin halk nezdinden de önemli bir yeri var. Halkımızın meseleleriyle uğraşmak fedakârlık gerektirir. Sizlerde yerel seçimlerin ardından göreve başladınız. Sizleri tebrik ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

  

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Duran KOÇ ise, muhtar arkadaşlarımızla ilimizin mahallelerindeki sorunları çözmekte olduklarını ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Valimiz Âlim BARUT’a teşekkür etti. Dernek önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle ziyaretler sona erdi.

AdminAdmin