Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 01-12-2014 23:20

İTHAL VAKIF BAŞKANI “OUT” KARAKÖY “IN”

Bilindiği üzere, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bugünlerde Vakıf Genel Sekreterinin değişeceği haberleri ile çalkalanıyor!

İTHAL VAKIF BAŞKANI “OUT” KARAKÖY “IN”


Edinilen bilgilere göre, şuanda bu görevi yürüten Prof.Dr. Ertan Buyruk’un görevden bugünlerde ayrılacağı üniversitede dilden dile dolaşırken,  ilk başta üniversite yönetiminin önümüzdeki günlerde Sivas eşrafından birini Buyruk’tan boşalacak göreve getirileceği konuşulurken, anlaşılıyor ki Üniversite yönetimi bu tercihten gelen tepkilerden ötürü karar değiştirdi.

Şimdi ise, bu ithal kişinin Ali Kuruçay’ın istifası ile boşalan yere yetirileceği kesinlik kazanırken, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz tarafından önerildiği öne sürülen, bazı çevreler tarafından ise tam tersi Ertan Buyruk’un kendi halefi olarak İİBF öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. Çağatay Karaköy’ü belirlediği, işaret ettiği iddia ediliyor. Eğer tüm bunlar doğru ise, Karaköy’ün önümüzdeki günlerde Vakıf Genel Sekreteri (Başkanı) olarak görevlendirileceği konuşuluyor.

Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’a kendini ispat etmediği bilinen ve Kocacık tarafından tanınmayan bu kişinin bu göreve getirilip getirilmeyeceği ise merakla bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin