Sivas
Giriş Tarihi : 19-11-2014 23:25

SİVAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR…

Sivas Belediyesi'nin iş gücünü artırmak amacıyla, yeni alınan araçların tanıtımı, Kent Meydanı’nda Belediye Başkanı Sami Aydın'ın katılımı ile yapıldı.

SİVAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR…

 

Vatandaşların hizmet alımının sekteye uğramaması ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için de Belediye araç filosunu genişletiyor. Bu kapsamda Belediye'ye kazandırılan yeni araçların tanıtım toplantısını da Belediye Başkanı Sami Aydın, Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan, Ahmet Özaydın, Özebelsan Genel Müdür Vekili Şaban Kaya ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.


21 iş makinasının Belediyeye kazandırıldığını vurgulayarak sözlerine başlayan Başkan Aydın, “4,5 milyon lira değerindeki yeni alınan araçlarımızla Belediyenin iş yapabilme ve üretme kabiliyeti daha üst düzeye çıkacaktır. Bilindiği gibi vaat ettiğimiz ve şehrimize kazandırmak istediğimiz çok sayıda kapsamlı ve büyük projelerimiz var. Bu projelerimizin hayata geçebilmesi için Belediyemizin ekip ve ekipmanlarının güçlü olması gerekiyor. Bu amaçla Belediyemize kazandırılan araçların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Sivas Belediyesi'nin büyük kapsamlı ihalelerinin önümüzdeki yıl gerçekleştirileceğinin de müjdesini veren Başkan Aydın, “Bu sene Başlayan ve devam eden projelerimizi de dikkat aldığımızda bu araçlarımız şehrimiz için çok büyük önem arz ediyor. Bu araçların alınmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Sivas'ımız bu araçlarla birlikte daha güzel hizmetlere kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

 

AdminAdmin