Sivas
Giriş Tarihi : 16-11-2014 01:55

BAŞKAN AYDIN 7 AYI DEĞERLENDİRDİ..

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Sivas’a giden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti.

BAŞKAN AYDIN 7 AYI DEĞERLENDİRDİ..




Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Bakan Yılmaz ve Başkan Aydın’ın yanı sıra Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.







30 Mart yerel seçimlerinden sonra geride kalan 7 aylık görev süresince yapılan Karşıyaka Yolu, Fadlum Köprüsü, İmar Revizyon Planı, yeşil alan ve park çalışmaları, şehrin tamamına verilecek arıtılmış su, Hipoklorit Sistemi ve yol yapım çalışmalarını sunum eşliğinde Bakan Yılmaz ve katılımcılara anlatan Başkan Aydın, önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirmeyi planladıkları Mevlana Tüneli, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Kızılırmak Projesi, Kentsel Dönüşüm, Belediye Binası, Şemsi Sivasî Meydanı, Paşabahçe Kamp Tesisleri ve İrade-i Milliye Meydanı projelerine de değindi.





Sivas’a prestij kazandıracak projelerin masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Aydın, Bakan Yılmaz ve merkezi hükümetten de destek beklediklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Başkan Aydın Bakan Yılmaz’a Sivas Halısı hediye etti.



AdminAdmin